Persoonlijke ontwikkeling en positieve energie

Loopbaan coaching

Twijfel je of je op je plek zit bij je huidige baan? Levert je werk je genoeg energie op voor alle tijd en energie die je erin steekt? Of ben je door omstandigheden die buiten jezelf liggen (ziekte, reorganisatie) gedwongen na te denken over een nieuwe baan?

Wij begeleiden je graag bij deze vragen en helpen je te ontdekken welke volgende stappen je graag wil zetten en hoe je dat gaat doen. Wij ondersteunen je in het zoeken naar je kwaliteiten, waarden, je plannen en je dromen.

Op deze manier (her)ontdek je een nieuwe arbeidsbestemming of weet je je huidige werk zo te organiseren dat het beter bij je past. Want onze coachingstrajecten kunnen ook gericht zijn op een verhoogde inzetbaarheid bij je eigen organisatie.

Wist jij dat 64% van de gecoachten aangeeft dat na een traject hun carrière in een stroomversnelling is geraakt? Kies daarom voor een uitdagend traject!

Meer over JobFit WerkGeluk
AandachtCoaching

We zijn geïnteresseerd in jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag! Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken of onze benadering bij jou past.

0251-273 883
Waarom kies je voor Aandacht Coaching?
Aandacht voor eigenheid!
Aandacht voor context!
Aandacht voor mogelijkheden!
Aandacht voor het haalbare in het hier en nu!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?