Ondersteuning bij het maken van jouw keuze

Studie coaching

Jouw studiekeuze is een van de belangrijkste keuzes die je gaat maken. Je wil graag met de juiste studie de goede papieren krijgen voor de baan die bij jou past. Misschien ben je op dit moment aan het nadenken welke richting je op wilt en welke studie daarbij past. Of je hebt al een keuze gemaakt en de twijfel is toegeslagen. Waarom gaf de open dag van de studie je zo’n goed gevoel en is dat verdwenen nu je de vakken volgt en colleges bijwoont?

Dagelijks begeleiden wij mensen in de praktijk van loopbaanverandering. Wij kunnen je begeleiden in het maken van een keuze die bij jou past. Door verschillende testen ontdek je meer over je persoonlijkheid en de omstandigheden die jou motiveren.

Ook beschikken we over studie- en beroepenoriëntaties die concreet en direct resultaat geven. Een combinatie van wat jij wil en wat er mogelijk is helpt jou om uiteindelijk de juiste afweging te maken.

Meer over JobFit WerkGeluk
AandachtCoaching

We zijn geïnteresseerd in jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag! Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken of onze benadering bij jou past.

0251-273 883
Waarom kies je voor Aandacht Coaching?
Aandacht voor eigenheid!
Aandacht voor context!
Aandacht voor mogelijkheden!
Aandacht voor het haalbare in het hier en nu!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten?